Riviera Maison Servies

Veel mensen zijn een groot fan van het servies van Riviera Maison. Het is voor sommige fanatiekelingen zelfs echt een collectorsitem geworden. Het Riviera Maison servies kenmerkt zich door de witte basiskleur met blauw/zwarte sierletters als opdruk.

Op deze pagina kun je alle onderdelen van het Riviera Maison servies vinden. We hebben precies voor je op een rijtje gezet waar je precies het servies kunt halen op het internet. Handig voor de mensen die graag het Riviera Maison online willen bestellen.

Riviera Maison servies en de vaatwasmachine

Vanzelfsprekend kan het bestek van het servies prima in de vaatwasser. Het glaswerk dat tot het Riviera Maison servies behoort wordt geleverd met stickers waarop je kunt lezen of het in de vaatwasser mag of niet. Het keramiek (Riviera Maison borden, Riviera Maison kopjes en schoteltjes) hebben deze stickers op de bodem van het product zitten. Uiteindelijk adviseert Riviera Maison zelf om al het servies met de hand af te wassen. Zo blijven je Riviera Maison borden en anderen in de mooiste staat.

Het Riviera Maison bestek is in verschillende soorten verkrijgbaar. Samen met een Riviera Maison bord of Riviera Maison schaal kun je zo schitterende combinaties maken. Voeg hier een Riviera Maison theepot bij, met herkenbare Riviera Maison typografie, en je tafel is compleet.

€27,95 €19,56
Bestel bij Wehkamp
€27,95 €19,56
Bestel bij Wehkamp
€13,95 €9,76
Bestel bij Wehkamp